• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

ŞAHESER TABLOLAR VE DEĞERLİ ANTİKALAR MÜZAYEDESİ

ŞAHESER TABLOLAR VE DEĞERLİ ANTİKALAR MÜZAYEDESİ 9 NİSAN 2023 saat 20:58'e kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:00 itibariyle canlı mezat başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %18 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır!!!

NOT:TABLOLARIN ÖLÇÜLERİ ÇERÇEVELİ HALİYLE VERİLMİŞTİR...

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

Lot: 10 » Tablo

Haluk EVİTAN 'KADINLAR SERİSİ' sıra dışı bir paspartu ve çerçeveli sulu boya çalışması

boyut 47*37 cm
Çerçevesiz 33*21 cm

1952 yılında İzmit’te doğmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

 

1983 yılından itibaren çalışmalarını profesyonel olarak sürdüren sanatçı 40’ı aşkın kişisel sergi gerçekleştirmiştir.

 

Kompozisyonlarını kendi özgün soyut formları ile oluşturan Evitan’ın yapıtlarında geometrik unsurlar belirgin olarak görülmektedir. Genellikle spontane çalışan sanatçı, insanın iç dünyası ile ilgilenir ve bu yönde hareket noktaları oluşturur.

 

Şimdilerde çalışmalarını Ankara’daki atölyesinde sürdürmekte ve aynı zamanda Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde sulu boya teknikleri üzerine ders vermektedir.

Detaylar
Lot: 14 » Tablo

Naci TERZİ kendi tarzını yansıtan güzel doğa manzarası resmi mdf üzeri yağlı boya çerçeveli

boyut 46*34 cm

Naci TERZİ 1928 doğumlu ressamız

Biraz anılar biraz da acılarla karışık. Naci Terzi Türkiye'nin, bendenize göre, resim konusunda belgeyle, ciddiyetle ve de yetkiyle konuşabilen tek bilge kişisi. Bir tabloya bakıp salt ressamın adını, geçmişini, nereden gelip nerelerden geçerek yaşamını nasıl ve ne biçimde noktaladığını bir çırpıda saymakla kalmaz, bir de tablodaki evde kimlerin yaşadığını, onların kavgalarını, hatta aşklarını bile dizi dizi sıralayıverir önünüze. Yaşamının yarım yüzyılını resme adamış bir sanat adamı

Detaylar
Lot: 19 » Tablo

Yasin AKBAYDAR müzisyenler serisinden güzel bir sulu boya eseri paspartulu çerçeveli

boyut 46*38 cm

1982 yılında Kastamonu’nun Cide ilçesinde doğdu. İlk sanat eğitimine Bolu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde başladı. 2004 yılında Ankara Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği, Cengiz Savaş atölyesinden mezun oldu. 2014 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Sanat Eserlerini İnceleme ve Konservasyonu bölümünü 6. lıkla kazandı ama eğitimine devam edemedi. 2005 – 2008 yıllarında İstanbul’da Özel İstasyon Sanat Merkezi’nde çalıştı. 2011 yılında kendi Sanat ve Eğitim Danışmanlığı şirketini kurdu. Çalışma ve organizasyonlarına burada devam etti. 2014 yılından itibaren MEB’na bağlı çeşitli kurumlarda resim dersleri vermektedir. Hayatına eğitimci ressam olarak devam etmektedir.
Yasin Akbaydar ağırlıkta resimlerinde müzisyenleri konu almış bir sanatçıdır. Bir gün senfoni orkestrasının canlı konserini izlediğinde çok etkilenmiş ve bu olağanüstü atmosferi resimlerine yansıtmaya başlamıştır. Resimlerine baktığında hep bir müzik tınısı duyduğunu, bu tınıyı bazen bir enstrümanla, bazen ise bir ifadeyle duyurduğuna inanmaktadır

Detaylar
Lot: 41 » Tablo

Volkan ÇOŞKUN 2022 tarihli deniz kızı serisinden muazzam bir mavi derinliğe sahip ahşap çerçeveli tuval üzeri yağlı boya tablo

boyut 42*42 cm

1963 yılında Ankara’da doğdu.
1986 yılında G.Ü.G.E.F. Resim – İş Eğitimi Bölümü Oya Kanıklı atölyesinden mezun oldu.

100’ü aşkın karma sergiye katıldı.

Sanatçı yaşamını resim yaparak Bodrum’da sürdürmektedir.
 

Detaylar
Lot: 42 » Tablo

Mustafa SÖNMEZ 'YAŞAR KEMAL'in RÜYASI' isimli sulu boya çalışması

boyut 36*40 cm

Mustafa SÖNMEZ 1992 konya doğumlu gelecek vaadeden ve 2010 yılında güzel sanatlar fakültesi resim bölümünü birincilikle kazanan ressamımızdır

Detaylar
Lot: 43 » Tablo

Zehra SAY 'EMİRGAN PARKINDA İLKBAHAR' ahşap üstüne yağlı boya çalışması eşine nadir rastlanılacak koleksiyonluk bir baş yapıt

Ahşap çerçeveli
Boyut 61*46 cm

Zehra SAY (1906-1990) Fatma Zehra SAY bir türk ressam ve resmi nikahla evlenen ilk Türk kadındır Atatürk Türkiyesinin öncü kadınlarındandı ressam olarak doğa resimleri için bilinir aynı zamanda Fazıl SAY'ın babaannesiydi

Detaylar
Lot: 44 » Tablo

Haldun NAZİKER 'ANADOLU KIR EVLERİ' serisinden bir sulu boya çalışma metal çerçeveli

Boyut 45*35

Haldun Naziker, 1945 doğumlu Türk ressamdır.
Haldun Naziker'in eserleri birçok kez müzayedeye çıkarılmıştır.

Detaylar
Lot: 45 » Tablo

Salih YÖN 'TOROS DAĞLARI' tuval üzeri yağlı boya çerçeveli

boyut 55*45 cm

Salih YÖN 1965 doğumlu yurt dışı ve yurt içi resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunan Burdurlu bu ressamımızın toros dağlarını en iyi resmeden sanatçılarımızdandır

Detaylar
Lot: 46 » Tablo

İbrahim TAYFUR 'KADINLAR BARI' serisinden tuval üzerine yağlı boya

boyut 42*51 cm

1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu.
Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır.

Detaylar
Lot: 48 » Tablo

Adviye BAL tuval üzerine akrilik boya figüratif kompozisyon çalışması yatırımlık bir eserdir

boyut 43*70 cm

1963’te Mersin’de doğdu. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Bölümünü bitirdi. Yurtiçi ve uluslararası platformlarda,  bir çok kişisel ve karma sergiler gerçekleştiren sanatçımız, değerli eseriyle EXODIA MEZAT'ta sanat sevenlerle buluşuyor.

Adviye Bal’ın  karışık teknik ve akrilik boya ile yaptığı çalışmalarındaki ana temada doğa, yaşam ve insan iç içe kurgulanıyor. Kompozisyonları ile dikkati çeken Adviye Bal, insanlık tarihenden kesitler sunduğu ve renkli betimlemeler ile değişik konuların işlendiği eserleriyle  ilgi uyandırıyor.

Çağdaş bir sanatçı olarak, güncel sorunları ve toplumsal olayları, insan yaşamı ile özdeşleştirerek; mutlu bir geleceği, insanın varoluş nedeni olan doğaya bağlılığı ile ilişkilendiriyor ve kalıcı resimleriyle geleceğe ışık tutuyor.

Detaylar
Lot: 49 » Tablo

Zahit YILDIZ 'MOZART' portresi kendine has pop art tarzda tuval üzeri yağlı boya

boyut 30*30 cm

Zahit YILDIZ 1998 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu, ilk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. 2020 yılında İzmir Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Ana Sanat Dalindan mezun mezun oldu. Resim çalışmalarını İzmir'de sürdürmektedir.

Detaylar
Lot: 50 » Tablo

Nuray E. TÜMER 'TERRAKİ SERİSİ' 2014 tuval üzeri yağlı boya tablo

boyut 27*27 cm

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi heykel bölümü mezunu olan Nuray Tümer, 2002 yılından bu yana resim yapıyor.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 6
sonraki