• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

TABLO MÜZAYEDESİ

TABLO MÜZAYEDESİ 24 MART 2024 saat 16:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
16:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

Lot: 51 » Tablo

Mustafa DEMİRPENÇE(1981-) 'MASAL ŞEHİRLERİ'

Tuval üzeri karışık teknik
120X80

Mustafa DEMİRPENÇE(1981-)

1981 Kayseri doğumludur. Dumlupınar Üniversitesi Tekstil/Baskı Erciyes GSF Resim Bölümü (1 Yıl) Selçuk Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği ve Yüksek Lisans: Selçuk Üniversitesi şeklinde öğrenimini devam ettirmiştir. Sanat eğitimcisidir ve aynı zamanda sanat eğitimi veren bir atölyenin sahibidir.

İlk temellerini henüz üniversite eğitimi sırasında attığı çalışmalarının bütününe bakıldığında zaman teması üzerinde dursa da ‘İ’nsan ve ‘Z’aman konularını ele alarak ‘İZ’ yolcuğunu başlatmıştır. Çizgiler; yaşamın her yönüyle devam ettiğini ve bu döngü içerisinde kırılmaların, kimlik-kişilik karmaşasının, cinsiyet ayrımlarının çarpıcı sonuçlarını anlatmaktadır. Zaman zaman dokular ön planda iken zaman zaman çizgi ve kozalar ön plana çıkmaktadır. Kozalar yeniden varoluşu ve dolayısıyla Egzistansiyalizm yani ‘’varoluşçu felsefeyi’’ sembolize eder. Sivri uçlar ve yumuşak geçişler gibi detaylar var olmanın içindeki insan hallerini anlatır…

Bir noktadan dağılarak/başlayarak yolculuğunu devam ettiren daire içindeki duraksamalar denge bozucu mutlu/mutsuz an’ları, çelişkileri, kırılmaları ve insanın insana bilerek ya da bilmeyerek bir anlamda soyut dokunuşlarını sunar.

Detaylar
Lot: 55 » Tablo

Cemil BAŞO(1930-2009)

İmza sonradan atılmıştır eser cemil başoya aittir imzayı sonrada nbaşka birisi atmıştır Dış ölçü:38X30 İç ölçü:17X24

Ressam (D. 1930, Prizren / Kosova – Ö. 2009, Bursa). 1937 yılımla ailesi ile birlikte Türkiye’ye göç ederek İstanbul’da yerleşti. İlk eğitimini burada yaptıktan sonra resim yapmaya başladı. Resim yaparken fırça, palet yerine spatula, bez parçası ve bıçak gibi malzemeleri kullandığı için “Fırçasız Ressam” diye tanındı. 2009 yılında Bursa’da vefat etti.

Detaylar
Lot: 57 » Tablo

Ecem DÖNMEZ 2'li lot

Tuval üzeri akrilik boya
40X60

Ecem DÖNMEZ(2001-)

Ecem Dönmez, Avustralya Canberra’da 2001 yılında doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi İşletme   (İngilizce ) Bölümü 4.sınıf öğrencisidir. İKÜ Sanatlar Bölümü sanatçının çalışmalarını yakından takip etmektedir. Çocukluğundan beri resme olan merakından dolayı resim çalışmalarına devam etmektedir. 2012-2014 yılları arasında Antalya’da Devlet sanatçısı ressam Nur Ekmekçioğlu’nun atölyesinde eğitim almıştır. 2016-2017 yıllarında İzmir’de ressam Hatice Boyamalar’ınatölyesinde eğitim almıştır. Çalışmalarına günümüzün usta ressamları ile devam etmektedir. Çalışmalarını karakalem, yağlı boya, akrilik boya kurslarıyla tamamladı. 2018 yılından bu yana resim çalışmalarını evindeki atölyesinde yapmaktadır. Pandemi döneminde dijital art çalışmaları da yapmıştır. Kendi resimlerini online sistemden usta ressamlar ile paylaşmış ve onların değerli fikirlerini alarak çalışmalarını ilerletmiştir. 2018 yılından itibaren hocası Devlet Sanatçısı Ressam Nur Ekmekçioğlu’ndan online dersler almaktadır. İstanbul ‘da çalışmalarında ressam Feryat Aydemir’den destek almaktadır. Eserleri birçok müzayede de satılmaktadır. Resimlerinde tuval üzerine yağlı boya ve akrilik boya çalışması yapmaktadır. Klasik, manzara, soyut ve dijital birçok konuda resim yapmakta ancak soyut resim çalışmalarına ağırlık vermektedir.

Detaylar
Lot: 60 » Tablo

Qada Fec(Fatih CANDAŞ 1982-) 'Histeri serisi'

Kağıt üzeri rapido kalem
Dış ölçü:60X53
İç ölçü:29X21

Qada Fec ( Aka Fatih Candaş - Sanatçı)

Fatih Candaş 1982 yılında  Adana’da doğdu. Dumlupınar üniversitesi Matematik bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşti. Aynı zamanda müzisyen olan Fatih Candaş bir çok grupla sahne aldı. Üniversite hayatı boyunca geçimini müzikten sağlayan Fatih Candaş İstanbul’da da bazı sanat evlerinde gitar eğitmenliği yaptı. Asıl işi programlama olsa da sanatın birden farklı alanına ilgisinden dolayı çizim yapmaya başladı. Qada Fec mahlası ile çizimlerini sosyal medya platformlarında paylaşıma sundu. Resim yapmayı da müzikte olduğu gibi kendi yöntemleri ile öğrendi ve uyguladı. Kendi deyimi ile sanatçı sezgisel bir yol izlemekte. Sanatçının bazı çizimleri yurtdışı ve yurtiçi underground fanzinlerde yer almıştır. Dahil olduğu kolektif grup ile de farklı projeler için çalışmaları devam etmektedir.

Detaylar
Lot: 63 » Tablo

Özer ÇAĞLAR 'AT ARABASI' serisinden güzel bir örnek eserleri müzayedelere nadiren çıkar

TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
120*150 cm

ÖZER ÇAĞLAR

2002 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Resim Bölümü’nden mezun olan sanatçı Çağlar, bir yıl sonra Gaziantep’te resim öğretmenliğine başladı. 2009’da Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ne atandı.

 

Öğretmenliği ve resim çalışmalarını sürdüren Özer Çağlar, İstanbul, Ankara, İzmir ve Niğde ilerinde çeşitli karma sergilere ve yarışmalara katıldı.

 

Türk Eczacılar Birliği’nin ‘’50. Yıl Resim Yarışması’’nda ‘’Mor Variller’’ adlı yağlı boya çalışmasıyla mansiyon ve onurluk ödülüne layık görülen sanatçı Çağlar,  Gaziantep spor parkında ‘’sporcular ve spor konulu’’ heykel çalışmaları yaptı.

 

Kilis Kültür Evi heykellerini çalışan Çağlar, Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin anısına Fevzipaşa Beldesi tren istasyonunda Atatürk Heykel ve Anıtı ile Gaziantep Savaş Müzesi heykel çalışması, Zeugma Müzesi’nde yer alan Mars heykeli biblosunu yaptı (müze çalışanları ile ortak proje), Aksaray Kültür Evi heykel çalışmalarında bulundu.

Detaylar
Lot: 64 » Tablo

İbrahim TAYFUR(1971-)

TUVAL ÜZERİ AKRİLİK BOYA
DIŞ ÖLÇÜ:47*47
İÇ ÖLÇÜ:40*40

İBRAHİM TAYFUR(1971-)

1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu.
Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır.

Detaylar
Lot: 68 » Tablo

CENGİZ ÇELİKER EVGANİ(1952-)

Tuval üzeri yağlı boya
90X90

CENGİZ ÇELİKER EVGANİ(1952-)

Cengiz Çeliker, 4 Kasım1952 Türkiye, Bursa doğumlu. Halen Muğla Bodrum’da yaşıyor. Resimlerinde Anneannesinin Rus asıllı olması nedeniyle Evgani imzasını kullanıyor. Resme 5,5 yaşlarında başladı. Uzun süre tekstil iş kolunda kendi atölyesinde desinatörlük yaptı. Tümüyle resim çalışmak için tekstil işini bıraktı.

Evgani, bu güne kadar değişik kentlerde kişisel yirmi beş sergi yanında karma sergilere de eserler verdi. Mevlana, Barışa Çağrı, Süngerin İçindeki Aşk; Gavur Ali, Çekmecemdeki Resimler, Cengiz’in Dünyası adlı koleksiyonları ve ayrı ayrı tablolarıyla başta oteller olmak üzere Avrupa’da değişik ülkelerde ve Türkiye’de bir çok eseri bulunmaktadır.

Detaylar
Lot: 69 » Tablo

Rüzgar FİDAN(1964-)

Tuval üzeri yağlı boya
70X90

Rüzgar FİDAN(1964-)

1964 doğumlu olan sanatçı Ankara İncesu lisesinden sonra Gazi üniversitesi resim-iş bölümüne devam etti. 35 yıldır Anadolu el sanatları ( çini-seramik, bakır bezeme (ve rölyef), ahşap süslemeciliği, ahşap oyma, maket ,heykel ve duvar rölyefi) üzerine çalıştı ve eğitim verdi. çizgi roman ve karikatürün dışında, 168 dergi – kitap ve kitap kapağı resimledi. Bunların yanı sıra tüm o sürede karakalem ve yakma resim üzerime çalıştı. Amatörce müzikle uğraşıyor(bağlama çalıyor) 420 şiir’ i ve 51 bestesi var.
       Son 16 yıldır yağlı boya, akrilik ve dekoratif resimler üzerine çalışıyor ve dünyada uygulanmakta olan tüm resim ekol – ve uygulanan metotlar üzerine araştırma yapıyor. Tüm bunların ardından kendi boyama tekniğini geliştirdi. Kısaca beş aşamaya düşürdüğü boyama yöntemini kendi kullandığı gibi eğitimini de veriyor. ”Islak zemin tekniği” adını verdiği yöntem kısaca:  desen, ara renk, gölge ve gerekli renkler, genel ışık, son ışık şeklinde beş aşamadan oluşuyor. bu yöntem resmin daha hızlı ve kontrollü boyanmasını sağlıyorken, beceri aşamasını kolaylaştırıp  hızlandırdığı için düşünsel ve tasarım konusunda cesareti artırıyor. Resim sanatı üzerine yaptığı çeşitli etkinlik ve çalışmalar için kırkın üzerinde ödül ve plaket alan sanatçı, Ankara Balgat’ta bulunan özel bir atölyede 5 yıl, oran orantı, renk bilgisi, kompozisyon bilgisi, boyutlu çalışmalar ve yağlıboya teknikleri üzerine kurs verdikten sonra, bir süredir insan kaynakları üzerine uzman kişilerle birlikte, üniversitelerde kariyer oluştururken sanatın etkisi konusunda seminer veriyor. 44 kişisel sergi açıp ve çok sayıda karma sergiye katılan sanatçı , Resim ve eğitimi ile ilgili çalışmalarına Kadıköy’de kendi atölyesinde  devam ediyor.

Detaylar
Lot: 70 » Tablo

Haluk EVİTAN(1952-) 'KADINLAR'

Kağıt üzeri sulu boya
Dış ölçü:41X37
İç ölçü:33X21

Haluk EVİTAN(1952-)

1952 yılında İzmit’te doğmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

 

1983 yılından itibaren çalışmalarını profesyonel olarak sürdüren sanatçı 40’ı aşkın kişisel sergi gerçekleştirmiştir.

 

Kompozisyonlarını kendi özgün soyut formları ile oluşturan Evitan’ın yapıtlarında geometrik unsurlar belirgin olarak görülmektedir. Genellikle spontane çalışan sanatçı, insanın iç dünyası ile ilgilenir ve bu yönde hareket noktaları oluşturur.

 

Şimdilerde çalışmalarını Ankara’daki atölyesinde sürdürmekte ve aynı zamanda Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde sulu boya teknikleri üzerine ders vermektedir.

Detaylar
Lot: 92 » Tablo

Detaylar
Lot: 93 » Tablo

Haluk EVİTAN yetenekli sanatçımızın evrenin tüm renklerini içeren sıra dışı harika bir sulu boya çalışması tüm sanat severlerin beğenisine sunulur

Dış ölçü:63X53
İç ölçü:38X28

Haluk EVİTAN(1952-)

1952 yılında İzmit’te doğmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

 

1983 yılından itibaren çalışmalarını profesyonel olarak sürdüren sanatçı 40’ı aşkın kişisel sergi gerçekleştirmiştir.

 

Kompozisyonlarını kendi özgün soyut formları ile oluşturan Evitan’ın yapıtlarında geometrik unsurlar belirgin olarak görülmektedir. Genellikle spontane çalışan sanatçı, insanın iç dünyası ile ilgilenir ve bu yönde hareket noktaları oluşturur.

 

Şimdilerde çalışmalarını Ankara’daki atölyesinde sürdürmekte ve aynı zamanda Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde sulu boya teknikleri üzerine ders vermektedir.

Detaylar
Lot: 97 » Tablo

İsmet XBİLEN(1955-)

Kağıt üzeri sulu boya
Dış ölçü:45X55
İç ölçü:30X40

İsmet XBİLEN(1955-)

 İsmet X Bilen 1955 yılında İskenderun’da doğdu. 1963 yılında profesyonel olarak sanatla ilgilenmeye başladı. Kariyeri boyunca 68 kişisel sergi düzenleyen ve 5 karmaya sergiye katılan Bilen’in eserleri hem Türkiye’de hem yurtdışında birçok önemli koleksiyoncu tarafından ilgi görmüştür.

 İsmet X Bilen genellikle figüratif tarzda ürettiği eserlerinde insanın kendisi ve doğa ile yaptığı mücadeleyi işlemiştir. Sanatçı resim, heykel, seramik ve rölyef disiplinlerinde üretim yapmıştır. Ayrıca hayranı olduğu Sultanahmet semtine resimlerinde yer veren İsmet X Bilen “Amacının klasik Sultanahmet aurasına sanatsal bir yenilik ve anlam getirmek olduğunu” söylemektedir.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 6
sonraki